LECTURA COMPARTIDA 7 MARÇ 18.30 h.

Com el curs passat, l’AMPA ens ha proposar realitzar una lectura compartida entre alumnat, professorat i famílies. Enguany han estat les famílies les que han proposat la lectura:

La IMPROBABLE VIDA DE JOAN FUSTER

“Aquest és un llibre de ficció. La improbable vida de Joan Fuster que deu autores han gosat d’imaginar. Li han fet escriure cartes, l’han enviat a la carnisseria, a la discoteca, a un restaurant d’Alacant, a una pensió i fins i tot al cel. Li han fet fotografies i l’han observat des de les ombres, mentre ell, des d’allà on siga, fa un whisky, fuma un cigarret i somriu irònicament davant tanta irreverència”.
És una proposta interessant per diversos motius: aprofita la commemoració de l’any Joan Fuster i està escrita per escriptores de prestigi. A més, són textos breus, la qual cosa facilita la seua lectura a aquelles persones que tinguen dificultat (pense, bàsicament, en les famílies).
El funcionament de l’activitat és senzill: llegim el llibre (del qual hi ha una vintena d’exemplars a la biblioteca, donats per l’AMPA) i el dia 7 de març, a les 18,30, ens reunim amb tres (potser quatre) de les autores que ja han confirmat la seua assistència: Raquel Ricart, Núria Cadenes,  Esperança Camps, Carme Manuel i Teresa Broseta. Per confirmar, Ma. Jesús Volta.
Un privilegi que tantes escriptores vinguen al nostre institut!.
El Departament de Biblioteca us anima a gaudir d’aquesta lectura i participar en la posada en comú com una activitat que ens permetrà compartir un temps literari amb les nostres famílies i el nostre alumnat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *